Om oss

Vi gör vardagen enklare

Välkommen till ett städ- och flyttföretag som sätter kunden i centrum och erbjuder en omfattande service. Vi strävar alltid efter att göra vardagen enklare för våra kunder genom att erbjuda extra service. Med vår breda kompetens skapar vi skräddarsydda lösningar som kombinerar flytt- och städtjänster i ett helhetskoncept.

Vi förstår att varje kund har unika behov och därför anpassar vi vårt arbete efter era önskemål och budget. Oavsett om det handlar om flytthjälp, bärhjälp, flyttstädning, fastighetsstädning, företagsstädning, byggstädning, slutstädning, visningsstädning, dödsbostädning, trappstädning, dödsbotömning eller bortforsling och återvinning av skräp, så erbjuder vi en komplett service.

Vi strävar efter att skapa glädje, tillfredsställelse och inspiration för våra kunder genom att leverera en helhetslösning som täcker alla deras behov. Hos oss kan du välja mellan olika tjänster och skapa en kombination som passar just dig. Med oss kan du känna dig trygg i att få professionell hjälp och att ditt uppdrag blir utfört med noggrannhet och omsorg.

Personliga och omsorgsfulla

Vi har som mål att ge våra kunder mervärde som de inte finner någon annanstans. Här erbjuds städtjänster till bra priser och med hög kvalitet, samtidigt som kunderna hjälper oss att ge arbete till människor som många gånger har svårt för
att ta sig in på arbetsmarknaden.

Genom att anlita oss får våra kunder en hög servicegrad oavsett om det handlar om städning, flytt eller någon annan av båra tjänster. 

Företaget är inte stort men personlig och förankrat i Luleå och Norrbotten, där både medarbetare och ledning finns. 

Städ Luleå

Välkommen att kontakta oss idag för offert